header-smal1.jpg

Met wie ga ik trainen?

Ik ben Erik Westein, jouw Leefstijlcoach. In 2006 heb ik de sprong gemaakt van wetenschappelijk onderzoek naar de sport. Ik heb mij ontwikkeld op het gebied van inspanning en welke invloed dat heeft op het lichaam. In alles wat ik doe, staat ‘het geloof in eigen kunnen’ centraal. Ik geloof dat iedereen zijn/haar doel kan bereiken als je bereid bent je innerlijke belemmeringen uit de weg te ruimen (of te verminderen). Vooropgesteld dat je doel eigen, concreet, realistisch en uitdagend is.
 

Voor iedereen een andere aanpak

Ieder mens is uniek. Daarom is voor iedereen een andere, persoonlijke aanpak nodig om resultaat te boeken. Daarover leer ik steeds meer. Leef, eet en beweeg volgens je lichamelijke aanleg. Dan voel je je beter en je presteert beter. Als Leefstijlcoach begeleid  ik iedereen in zijn of haar persoonlijke fysieke (en mentale) vorm. Ik let op details, want die maken het verschil. Mijn overtuiging is dat kwalitatief goed trainen de weg is naar jouw resultaat.
 

Sporters en niet-sporters van jong tot oud

Ik coach en begeleid veel verschillende mensen: zowel mannen als vrouwen, in de leefstijd van 18 t/m 75 jaar. Mensen die gezonder willen leven, sporters die trainen voor bijvoorbeeld een kwart triatlon, en teamsporters die fysiek sterker wat sterker willen worden of van hun overgewicht af willen.

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BCLN)

Mijn droom is om ooit een boek te schrijven over een aan sport gerelateerd onderwerp.
 

erik-westeinMijn CV in het kort

  • Leefstijlcoach, Academie voor Leefstijl & Gezondheid
  • Bewegingsdeskundige prediabetes, Fit!Vak Opleidingen
  • NASM Personal Training